Duniaku Sihat Mengucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa Kepada Semua Pembaca Muslimin Muslimat.

Duniaku Sihat Mengucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa Kepada Semua Pembaca Muslimin Muslimat.

Set Kurus Selamat

KURUS DAN SIHAT

Agaknya kurus ni lambang cantik kot kan..sebab semua orang akan rasa gembira bila dikata kurus. Model catwalk pun kurus kering. Jadi heroin drama pun kurus, kalau gemuk mesti dapat watak pembantu atau pelawak.hmmm...

Tapi paling utama adalah sihat. Tak guna kurus tapi menderita dan mental tidak sihat seperti penyakit aneroksia. 

Dalam orang dok taksub nak kurus ni, ramai sangat mudah terpedaya dengan produk kurus yang konon ambil harini, esok dah kurus. Sebenarnya itu yang diinginkan pembeli. Nak segera kurus tanpa hiraukan latar belakang dan kandungan produk yang diambil. Selamatkah? Ada kesan sampingan kah? Berbaloi kah?

Tak berbaloi tau kalau nyawa dan kesihatan jadi taruhan.

So..hari ni saya nak share satu set kurus yang ditawarkan Shaklee. Tau je la kan kalau Shaklee. Tak main la produk cikai tak tentu hala.konfem kualiti tip top.
Set kurus ni ikut kemampuan la. Tapi paling bajet kita tawarkan:

SET BAJET:
1. Alfalfa / Herblax
2. Lecithin

SET ASAS:
1. Alfalfa/ Herblax
2. Lecithin /Omega Guard
3. ESP/ Chinch Shake

SET PREMIUM
1. Set asas
2. Vivix

Sempena promosi bulan ni, hari ni saya nak fokus kepada Set Bajet.

1. ALFALFA



Alfalfa ni sejenis tumbuhan herba yang dikatakan raja segala herba.
Kelas gitu..sebab akarnya boleh memanjang jauh hingga 6 m ke dalam tanah untuk dapatkan lebih banyak mineral dan khasiat yang baik.

So, kita yang makan alfalfa ni dapatla khasiat tersebut.

Tak sama tau alfalfa Shaklee dengan yang lain kerana alfalfa Shaklee dituai selepas 2 tahun iaitu pada tempoh matang.

Kelebihan Alfalfa ni dalam set kurus adalah ia mempungai saponin yang bertindak macam span untuk serap kolestrol dalam badan serta detoks darah.

Ia juga bantu bersihkan usus dan bantu buang angin dalam badan.

2. Herblax

Dalam Herblax ni ada banyak herba dan salah satunya ialah daun senna yang sangat sinonim dengan petua nak turunkan berat badan.

Herblax ni detoks usus, bantu atasi masalah sembelit dan jika konsisten boleh inchloss gitu.

3. Lecithin dan Omega Guard





Si pemecah lemak yang bantu tubuh untuk emulsifi lemak dalam badan. Jadi, jika kita bersenam sket ja mudah sangat lemak dalam badan terbakar.

Metabolisme badan juga bertambah disamping mengurangkan kolestrol dalam badan.

4. ESP dan Chinch Shake



Tak mau ya badan dah kurus tapi menggeleber..buruk naww..so disini peranan 2 produk ni untuk bantu badan bina otot menggantikan lemak supaya badan kekal fit walau sudah inchloss.

Dan paling best, dahla kurus, kulit makin cantik jika konsisten.

5. Vivix



Supplemen paling awesome dalam Shaklee. Vivix bantu membaiki kerosakan yang berlaku peringkat dalam sel dan mampu memberi tenaga kepada sel.

Ramai mengaku berat badan berkurang sejak amalkan Vivix.




Harga Retail: RM

Harga Diskaun Saya: RM  (Anda Jimat RM )


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...