Selling Fast!!

Masalah Kulit Berminyak


Muka Berminyak Ron95

Muka saya memang jenis bermasalah dari umur 13 tahun..sejak masuk asrama..(salahkan asrama pulak).

Mai la petua atau produk apapun ..semua cuba hingga akhirnya pori2 terbuka sebab try petua kawan yg suruh stim muka setiap malam guna bahan2 tertentu..mujuq lupa sapa yg suruh tu..

Sejak dari itu, konsisten bermasalah..(konsisten jugak tu).Sehingga sekarang saya mula perasan@notice, (tiada unsur riak ye), minyak diwajah sudah tidak sehebat dulu lagi. Tiada kaitan faktor minyak naik harga.

Cuma saya nak share walaupun belum sempurna, apa saya amalkan hingga minyak semua mohon ampun:

1. Pencuci muka Enfuselle + Nutriwhite.

Set Lengkap Nutriwhite
                                   

Set Asas Nutriwhite
                                     

Set Penjagaan Enfuselle
                                     
Time jerawat naik mencanak selalunya akibat  gatai pi pakai foundation (sudah insaf), lambat atau tak basuh muka, kurang air dan terpicit.

Masa ni saya akan pakai pencuci Enfuselle kerana ia memang akan mengurangkan minyak pada wajah. 

Time dah bersih dari onar, saya akan pakai Nutriwhite kerana penggunaan Enfuselle yang kerap akan buat wajah saya kering pulak. ( Ni kalau kulit saya la). 

Saya akan sapu pelembap Enfuselle jika berlaku kekeringan kulit. Pelembap Enfuselle okay dengan saya kerana tidak berminyak dan bila disapu ia terus meresap ke dalam kulit.

2. Supplemen yang saya konsisten bila jerawat mencanak:

- Alfalfa, vitamin C , B-kompleks dan ESP.

                                 
Memang cepat kecut jerawat dan kurang berminyak muka. Nak lagi cepat kecut buat masker Vitamin C dan masker Alfalfa.

Tapi saya rasa, kulit muka saya lebih kepada sensitif dan manja. Sebab bila saya picit je terus naik jerawat. Jadi jangan dok gatai tangan tu na.
Seperti hati tuannya juga. Dalam hati ada taman gitu. Ouchh...

So, sesiapa yg ada masalah seperti di atas, tak tau apa nak buat dengan minyak yg ada..mohon insaf. 

Hubungi saya pakar minyak ron95 aka ejen Shaklee anda.

013.2783475
013.2783475

* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.

Harga Retail: RM

*Harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).






Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...