Atasi Resdung Dengan Shaklee

Resdung



Ramai juga tau yang alami resdung samada secara disedari atau tidak.

Penat dah pi perasap muka la..telan jamu la..pantang makan bagai..terliur ja bila tengok orang makan sambal belacan, laksa, seafood dan lain-lain.

Terseksa kan..

Tak dapat menikmati kehidupan syurga dunia.

Tapi..tapi..tapi..

Jangan risau..

Shaklee ada keluarkan 3 produk paling asas untuk sesiapa yang dah bosan berpantang dan asyik bersin bagai.

Ni paling asas tau..nak lagi meletop..amik la yang full set.

Percayalah..in shaAllah kalau kengkawan konsisten set resdung ni..

Allergik makanan dan habuk serta lain-lain beejaya dikurangkan dan mungkin boleh diatasi terus.



Jangan ambil mudah tau resdung ni..

Kalau dibiarkan berlanjutan dan kronik, boleh membawa mudarat besar.

Jadi pemakanan tetap kena jaga disamping back up dari supplemen yang selamat dan sesuai seperti yang saya syorkan di atas.

TANDA-TANDA DAN KESAN RESDUNG

Berikut di bawah tanda-tanda dan kesan resdung yang mungkin kita tidak peduli selama ini.


Jangan berlengah lagi untuk dapatkan produk ini.

Jika berkemampuan, boleh tambah SET RESDUNG ini menjadi lebih lengkap iaitu :

1. Vivix
2. Nutriferon

Jangan berkira untuk kesihatan kerana kesihatan adalah pelaburan yang terbaik untuk kita.

"HEALTH IS WEALTH"

*Harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak). 


Promosi Disember 2016


PROMOSI DISEMBER KEMBALI!!

Apa yang menarik promosi kali ini adalah:

1. Vitalea for kids
2. Kolagen

Jangan hanya fokus pada kita sahaja tau untuk sihat, bertenaga, cantik dan lain-lain. Anak tersayang apa cer? kata sayang anak..

So..nah ini bukti jika sayang anak, beri dia supplemen yang baik untuk kesihatan...

Vitalea ni adalah multivitamin..mengandungi semua mineral dan vitamin cukup untuk keperluan tumbesaran anak-anak.

Sangat sesuai jika anak-anak sudah terdedah dengan pemakanan yang tidak elok, atleast back up..lagi bagus kalau hentikan atau kurangkan semua junk food dan fast food. 


SET KECANTIKAN




MENARIK KAN!!

So, kalau sebelum ni tak mampu nak beli Kolagen Shaklee, bulan ni boleh buat stok sebab harga sangat menjunam..

Kolagen ni pulak bukan lah semata-mata untuk kecantikan, ia juga sesuai untuk:

1. wanita yang sudah menopouse
2. sakit sendi
3. masalah kekenduran bahagian badan tertentu
4. jeragat

Nanti kita up post  pasal kolagen ye.

harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Rahsia Kulit Artis

Rahsia Kulit Rita Rudaini

Cantik kan Rita..
Saya pernah terserempak dengan dia di Tesco..
Dia tak make up..mak oi..cantik walau sudah menghampiri 40an..
Kalau letak saya disebelah..saya akan nampak lagi tua kot dari dia..

Yela kan..artis..mesti la jaga kecantikan..
Itukan modal diorg..kalau dah kertu dan tak cantik..sapa nak ambil jadi heroin kan..takkan nak dapat watak mak bidan dan mak lampir..bayaran pun ciput.

So, nak tahu tak antara rahsia kulit Rita cantik dan awet muda?

Sebenarnya Rita ni dia amalkan VIVIX dari Shaklee tau.
Takkan korang tak tahu..Vivix ni mengandungi Resveratrol dan Poliphenol..bahan aktif yang tinggi antioksidan dan sangat sesuai untuk orang yang nak awet muda..

APA KELEBIHAN VIVIX?

Mestilah banyak..kalau tak mustahil menjadi pilihan ramai orang.

1. Mengandungi bahan aktif iaitu Resveratrol dan polifenol
2. Bersifat anti radang dan cepat menyembuhkan luka. 
3. Antioksidan yang tinggi
4. Membaiki kerosakan sel pada tahap DNA.
5. 1 sudu Vivix kepekatan sangat tinggi.
6. Kandungan resveratrol dalam Vivix sangat tinggi sebanyak 10x dari resveratrol sahaja kerana ramuan dalam Vivix yang luar biasa.
7. Meningkatkan tenaga dalam sel, bagus untuk warga emas dan individu yang menderita sakit kronik.
8. Melambatkan pembentukan AGE protein.






CEPAT!! JANGAN BUANG MASA LAGI..

Lagi awal ambil Vivix, lagi bagus kerana mencegah itu lebih baik dari mengubat.
Mengubat ni tempoh masa lebih panjang untuk sembuh disamping kos dan risiko juga lebih tinggi.

Apa lah sangat melabur untuk kesihatan diri darioada melabur untuk kereta kan.,dah la susut nilai..makin lama makin banyak rosak..badan kita ni takleh nak tukar ganti macam kereta..jadi jagalah elok-elok na..

Kalau sayang badan..sentiasa bekalkan Vivix setiap hari..
Tengoklah apa yang akan jadi..konfem tak menyesal.

Hubungi saya tau untuk beli Vivix ni.

Harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Cegah Cyst dan Fibroid

SET CYST DAN FIBROID

Gambar: Contoh Cyst 


Contoh Fibroid pada rahim
Gambar: Contoh Fibroid pada rahim 

Sekarang ni..kita kerap sangat dengar pasal Cyst dan fibroid kan..

Kalau dulu, jarang-jarang..malah first time saya dengar mengenai cyst adalah pada tahun 2008..sebab kena pada diri sendiri.

Masa tu, membayangkan satu penyakit yang amat merbahaya dan setaraf kanser..jahil sangat masa tu..lagipun tak pernah dengar orang terdekat ada cyst dan juga fibroid..sesuatu yang asing..

Nah..sekarang..sana sini ada cyst dan fibroid..kenapa ek..

Selain amalan pemakanan yang tidak sihat, hormon yang tidak seimbang ( juga boleh datang dari pemakanan), kehidupan yang stress juga punca kepada masalah ini dan ada juga yang tidak diketahui punca seperti endometriosis.

Saya dulu dapat cyst tapi berpunca dari endometriosis. sebab kalau ikutkan Dr Hamid, orang yang ada fibroid dan cyst ni..selalu makan makanan yang tidak sihat dan tidak makan sayur..saya bukan kategori itu..saya pada masa itu dan sebelumnya..seorang yang kaki sayur dan ulam serta tidak gemar fast food serta junk food...tapi still kena juga..so..takdir la..

Jadi..kengkawan..mana yang masih selamat..sedang menghadapi atau pernah lalui..kita tidak selamat 100%. Langkah pencegahan itu perlu..atleast ikhtiar kan.

So..macam saya..doktor sahkan saya akan dapat semula endometriosis dan membawa maksud akan kena lagi la ovarian cyst selagi ada hormon estrogen..tapi sehingga kini, alhamulillah setelah 8 tahun..saya masih selamat dan telah punyai 2 orang anak walau doktor menyatakan saya sukar untuk hamil.

Kuasa Allah mengatasi segalanya..yang penting berusaha dan tidak putus asa.

Dengan lambakan makanan yang tidak sihat, cepat, sedap, mengandungi banyak trans fat yang sangat bahaya sebenarnya..sangat perlu kita sediakan diri kita dengan supplemen yang selamat sebagai back up..

Antara supplemen yang disyorkan adalah:

  1. GLA- bantu imbang hormon dalam badan.
  2. Vitamin A, C dan E- bertindak sebagai antioksidan untuk hapuskan radikal bebas yang merosakkan fungsi sel.
  3. Vivix- antioksidan yang membaiki sel pada tahap DNA.


Maka, bertindak segera jika sayangkan tubuh kita.

Kalau dah kena..kos dan risiko lebih tinggi berbanding pencegahan.

Lebih baik melabur untuk kesihatan kerana harta yang paling bernilai adalah diri kita.

Jom ikhtiar dengan set ini.

Hubungi saya ye.

Harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).


KISAH PENGASAS SHAKLEE

KISAH PENGASAS SHAKLEE

Semasa baby Forrest dilahirkan, dia tidak menangis seperti bayi lain. Malah tubuhnya pucat dan biru. Hingga bidan dan doktor terpaksa membuat pelbagai usaha untuk stimulate pernafasannya. Baby Forrest disahkan menghidap penyakit TB, dan doktor yg merawatnya menjangka dia hanya boleh hidup sehingga 8 tahun saja.

Bayangkan sehingga ayah dia dah give up & seolah2 tunggu je anaknya meninggal.

Tapi Mak dia, yelah kasih Mak kan... Taknak give up. Mak dia tukar pemakanan mereka kepada herba2 yang ada healing properties. Dia buat minyak herba dan urut satu badan di baby Forrest.

Akhirnya bapanya membawa mereka anak beranak berpindah dari kawasan perlombongan ke kawasan perkampungan di Iowa. Kat situ mereka lebih close to nature. Udara segar dan makanan yg fresh.

Mak dia terus usaha agar anak dia sihat macam baby lain. Walaupun anak dia tak bergerak2 tapi dia sangat positif. Hinggalah baby Forrest umur 4 tahun dan dia boleh bangkit dengan sendiri buat pertama kali!

Daripada ramalan hidup sampai 8 tahun je, Forrest menjalani zaman kanak2 dan remaja yang happy. Beliau mendalami ilmu chiropractic dan membuka sebuah pusat rawatan terbabit.

Berinspirasikan kisah hidupnya sendiri, Forrest rajin mengkaji kehebatan alam semulajadi ciptaan Tuhan. Beliau mendapati kebanyakan masalah kesihatan berpunca dari masalah kurang nutrisi dan terlebih makan.

Pada usia 21 tahun, beliau mencipta satu produk nutrisi berasaskan tumbuh-tumbuhan.

Dengan kemahiran chiropractic dan nutrisi yg beliau ada, Forrest berazam utk tolong orang yg sakit dan tak mampu datang jumpa dia. Dengan kerjasama oleh Wilbur dan Orville Wrights, Forrest menjadi flying doctor pertama di kawasannya.

Disebabkan kerjanya berkaitan dgn tulang, Forrest terdedah kepada sinar x-ray dari prosedur di kliniknya. Sekali lagi Forrest diuji. Beliau disahkan mengidap kanser yg tak boleh disembuhkan, dan beberapa anggotanya perlu dipotong. Dan beliau dijangka tidak akan hidup lama.

Sekali lagi Forrest taknak give up. Antara motivasinya sbb dia nak terus berbakti. Lalu beliau jual klinik dia, pindah lagi ke kawasan ladang dan mula dgn regime pemakanan berasaskan herba & buah-buahan serta suplemen dengan kuantiti yg banyak.

Masa ni beliau membuat kombinasi 9 herba untuk detoks terhasillah Herb-Lax.

Setahun selepas itu, Forrest sembuh sepenuhnya dan bebas kanser. Tapi klinik yang dikunjunginya tak percaya ia adalah kerana menjaga pemakanan dan suplemen.

Forrest kembali buka klinik, dan menjadi "first drugless clinic". 5 tahun selepas tu, kliniknya terbakar, dan Forrest ubahsuai kenderaannya menjadi motorhome utk bawa keluarga pindah ke California. Kat situ beliau buka klinik dan sambung belajar.

Itulah kisah Dr Forrest Shaklee. Yang dilahirkan seolah2 macam dah mati, yang diramal akan mati sebanyak 2 kali. Sikap positif,taknak mengalah dan kembali kepada alam semulajadi, ciptaan Allah, menjadikan Shaklee terus berbakti hingga ke hari ini.

Itulah motivasi pengedar2 Shaklee iReach, nak berbakti & berkongsi yg terbaik dan dibuktikan oleh sains. Bukan ikut cakap2 orang. Atau sebab nak bonus banyak dan jadi kaya. Semua tu akan datang juga bila kita buat dgn ikhlas dan Allah redha.

Alang2 hidup di dunia, biarlah meninggalkannya dgn pahala yang tak putus-putus.



Credit : Master Lyna Noh


Harga Retail: RM

Harga Diskaun Saya: RM  (Anda Jimat RM )


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Atasi Tumit Merekah

TUMIT MEREKAH? TIDAK LAGI

Sapa yang selalu alami tumit merekah..

Jangan dok biaq lama-lama..

Dahla buruk kan..sakit pulak tu..pakai stokin pun melekat2 ja rasa..


Eh..eh..awat dia macam tau ja simptom tu..

Mestila tau..sebab saya pun sama..

Tapi tu dulu..

Lani..sejak konsisten ESP dan Vitamin C..


Anak pun puji kaki lembut..siap main-main kaki kita lagi.

Tak percaya cuba konsisten 2 produk ni..

In shaAllah tak menyesal.

Kalau nak lagi ummphh...

Sapu selalu kawasan tumit dengan Herbal Blend.

Lagi cepat tumit jadi lembut.



harga pos  : RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Lemak Visceral

Apa itu Lemak Visceral


Lemak Visceral

Merupakan lemak yang menyelaputi kawasan abdomen seperti perut dan usus juga beberapa organ dalaman seperti jantung, pankreas dan lain-lain.

Jika peratus lemak visceral ini melebihi sepatutnya, ia akan mengundang pelbagai masalah seperti sakit jantung, obesiti, tekanan darah tinggi dan lain-lain.

Jangan konfius dengan lemak bawah kulit yang kita panggil subcutanoues fat.
Lemak ni kalau buat liposuction atau sapu krim panas, masih boleh dikurangkan.
Tapi tidak ye untuk lemak visceral..dia degil sket.

Tapi ada cara untuk atasi dia..
Boleh rujuk artikel saya yang lalu: 9 Kaedah Berkesan Menghilangkan Lemak Visceral

Perbezaan jantung yang sihat dengan yang penuh lemak visceral



Kesimpulan..dengan amalkan cara hidup sihat,

Datang la lemak apapun..kita boleh lawan.

Harga Retail: RM

Harga Diskaun Saya: RM  (Anda Jimat RM )


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





9 KAEDAH BERKESAN MENGHILANGKAN LEMAK VISERAL YANG DEGIL


9 KAEDAH BERKESAN MENGHILANGKAN LEMAK VISERAL YANG DEGIL.

( lemak visceral adalah lemak yang menyelaputi organ)


Nampak kan..gambar di atas..
Itulah yang berlaku kepada organ dalaman kita jika lemak visceral terlalu tinggi.

Lemak memang perlu untuk selaputi organ dalaman, tetapi jika terlalu banyak lemak, ia boleh memudaratkan. Ia juga mengundang pelbagai penyakit merbahaya seperi sakit jantung, tekanan darah tinggi.

Jadi, berikut adalah beberapa langkah untuk menjaga kesihatan kita agar lemak visceral tidak melebihi sepatutnya.

1. Jangan Berhenti Bergerak

Terdapat satu perkara menyeronokkan mengenai lemak viseral: Ia mudah hilang melalui senaman aerobik. 

Hilangkan kalori melalui berlari, berbasikal, berenang – semua jenis aktiviti yang meningkatkan kadar degupan jantung – lebih berkesan berbanding latihan rintangan dalam mengurangkan lemak jenis ini.

 Kajian terbaru daripada Duke menemui jalan penyelesaian: Berlari perlahan sejauh 12 batu seminggu.

2. Makan makanan berprotein dengan konsisten

Sebab utama mengapa protein memainkan peranan penting dalam pemakanan adalah: “Badan kita akan menghasilkan lebih banyak insulin dengan penambahan usia disebabkan sel-sel lemak dan otot tidak bertindak balas dengan betul”, kata Louis Aronne, MD, Pengarah Obesity Clinic di Cornell. 

Untuk pengetahuan anda, insulin menggalakkan penyimpanan lemak, terutamanya di bahagian perut (yippee!). 

Menurut Aronne lagi, diet tinggi protein dapat melindungi badan kita daripada kesan insulin. 

Dalam satu kajian, wanita obes yang mengamalkan diet 30% protein, 40% karbohidrat dan 30% lemak selama 8 minggu kehilangan lebih lemak – termasuk lemak viseral – berbanding wanita yang mengamalkan rancangan diet 16% protein, 55% karbohidrat dan 26% lemak.

Anda boleh Makan makanan berprotein seperti ikan dan ayam atau gantian ESP Shaklee atau CINCH SHAKE MIX

ESP
CHINCH SHAKE SHAKLEE

3. Lebihkan pengambilan lemak poli tidak tepu

Menurut kajian di Sweden yang diterbitkan Februari lalu, lemak tepu mengandungi lebih lemak viseral berbanding lemak poli tidak tepu. 

Dalam kajian tersebut, subjek perlu mengambil lebih 750 kalori sehari dalam masa seminggu, sama ada dalam bentuk minyak kelapa sawit (lemak tepu) atau minyak bunga matahari (lemak poli tidak tepu), subjek yang mengambil lemak tepu memperoleh lebih lemak viseral manakala subjek yang mengambil lemak poli tidak tepu memperoleh lebih jisim otot dan kurang lemak. 

Dengan ini anda tahu yang mana lebih baik: lemak poli tidak tepu boleh diperolehi dari kekacang, bijian dan ikan.

OMEGA GUARD DARI MINYAK IKAN BERKUALITI TINGGI

4. Muncungkan mulut anda

Menurut kajian di Jepun pada tahun 2009, seseorang dengan berat badan berlebihan yang mengamalkan pengambilan cuka sebanyak satu atau dua sudu sehari selama lapan minggu akan menunjukkan penurunan lemak dalam badan yang ketara, terutamanya lemak viseral. 

“Terdapat satu teori menyatakan bahawa asid asetik dalam cuka menghasilkan protein yang membakar lemak,” kata Pamela Peeke, professor bahagian perubatan di Universiti Maryland dan juga penulis buku Fight Fat After 40.

~Pengambilan cuka seperti cuka epal atau cuka kurma

5. Amalkan Yoga untuk mengurangkan berat badan

Dalam kajian yang dijalankan pada tahun 2012, wanita menopaus yang mengamalkan yoga selama 16 minggu menunjukkan penurunan lemak viseral yang ketara.

 Jika anda tidak menyukai gerakan yoga, lakukan senaman santai, walaupun hanya dengan tarik nafas secara mendalam juga dapat membantu – tujuan utamanya ialah untuk mengurangkan paras hormon tekanan kortisol, yang berkait rapat dengan lemak pada perut.

6. Jaga tidur anda

Menurut kajian yang dilakukan pada tahun 2010 oleh Universiti Wake Forest, tidur kurang dari 5 jam pada setiap malam akan meningkatkan paras lemak viseral. 

Seperti yang anda tahu, 8 jam adalah tempoh tidur yang disyorkan.

7.Jangan tidur lewat pada hari minggu

Menurut kajian terbaru dari Univeristi Brigham Young wanita yang bangun dan tidur pada masa yang sama setiap hari mempunyai paras lemak dalam badan yang rendah. 

Masa tidur yang tidak teratur akan mengakibatkan jam biologi menjadi huru-hara, mengakibatkan badan merembeskan hormon penyimpan lemak seperti kortisol.

8. Jadilah seorang pencinta teh

Teh hijau kaya dengan anti-oksidan yang dikenali sebagai katekin, seseorang yang mengamalkan minum teh hijau lebih cenderung untuk kehilangan lemak pada abdomen semasa bersenam berbanding dengan seseorang yang tidak meminumnya. 

Satu kajian mensyorkan pengambilan sebanyak 625 mg sehari, bersamaan dengan dua atau tiga cawan lapan auns teh hijau.

Contoh green Tea yang baik boleh diamalkan ialh CINCH TEA MIX


9. Jadi lebih cerewet dengan fiber

Pastikan anda makan lebih fiber. Dalam percubaan yang dilakukan pada tahun 2011, kandungan lemak viseral berkurangan sebanyak 3.7% selepas lima tahun bagi seseorang yang meningkatkan pengambilan serat larut sebanyak 10 gram sehari (bersamaan dengan 2 epal bersaiz kecil, satu cawan kacang pea, satu setengah cawan kacang pinto)

Pastikan korang lakukan langkah2 diatas tuk hilangkan lemak viseral yg degil tu..pada masa yang sama pengambilan Lecithin juga membantu mempercepatkan penyingkiran lemak viseral.


Berita Baik!!!!!!

Lecithin ada promosi bulan ni.

Cepat ambil peluang sebelum kehabisan.

Hubungi saya untuk keterangan lanjut.

Harga Retail: RM

Harga Diskaun Saya: RM  (Anda Jimat RM )


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Kulit Lebih Cerah Dengan Vivix


CIKGU NAMPAK LEBIH CERAH


Harini teman suami cari handphone.

Kena curi dengan anak murid.

Atas rekomen kawan-kawan, kami pun pergi la ke DirectD.

Ramai juga orang kat sana tapi mudah dapat parking.

Tiba-tiba datang seorang promoter lelaki bernama Adam.

Sambil dia promote dia pun tanya..

"Ni cikgu Xxx kan...bla..bla..

Nampak lebih cerah dari dulu."

Suami pun terus tengok saya.

Suami pun sebenarnya dah tak cam Adam tu..batch yang dah berapa lama dah..

Yang saya nak highlight di sini..

Suami hanya konsisten ambil VIVIX by Shaklee.

Bukan seorang dua yg tegur..

Memang betul berkesan..

Lagipun VIVIX mengandungi antioksidan yang sangat tinggi.

Sangat berbaloi.





PM saya ye jika berminat.

013-2783475 (Salina)

Harga Retail: RM

Harga Diskaun Saya: RM  (Anda Jimat RM )


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Rahsia Kulit Lembab

Kulit Lembab Dengan Shaklee

Saya ada seorang pelanggan.
Biar saya namakan beliau Kak Wan.
Orangnya cantik molek..berasal dari Kelantan.

Dia dah lama dengar pasal Shaklee dan dia juga seorang yang sukakan kecantikan.

Baru-baru ni, beliau cuba 2 produk Shaklee iaitu ALFALFA dan VITAMIN C untuk mencantikkan lagi kulit beliau.

Sebenarnya, beliau ada masalah berkait dengan kulit. Kak Wan pernah masuk hospital dan dimasukkan darah selepas melahirkan anak. Sejak itu, Kak Wan alami gatal-gatal kulit dan sensitif.

Alhamdulillah..hari ni, saya mendapatkan respon dari beliau selepas hampir 2 bulan konsisten Vitamin C dan beberapa minggu mengambil Alfalfa,
Beliau memberitahu:

" kulit semakin lembab, rasa seronok sebab tak pernah rasa kulit macam ni"

Ko rasa??? gila tak seronok bila pelanggan kita dapat kesan positif dan produk tersebut ngam ho dengan tubuh badannya.

Untuk orang yang alami kulit bermasalah, tiada yang lebih menggembirakan hati bila kulit semakin baik.

Semoga Kak Wan terus istiqomah menggunakan Shaklee dan mendapat kebaikan dari produk tersebut.

Sesiapa yang alami masalah yang sama seperti Kak Wan, saya syorkan cuba secara konsisten 2 produk ini.



Promosi November

Bulan ni ada promosi untuk produk Alfalfa.
Pembelian 3 botol akan dapat PERCUMA 1 botol.
Sangat menjimatkan!!!!


*Harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Kisah Inspirasi Shaklee: Untukmu Ibu

Untukmu Ibu

Malam ni saya ada kelas online dalam group Shaklee.
Perkongsian sangat menarik dari seorang yang saya kira berjaya dalam Shaklee.
Puan Yan

Apa tak berjayanya..
Join Shaklee Mei 2016 - Julai 2016 terus dapat pangkat Supervisor dengan income RM2800.

Kisahnya bermula apabila beliau sangat kasihkan ibunya.
beliau seorang anak yang baik..apa yang dia buat adalah semata-mata kerana ibunya.

Kahwin awal dan menjadi surirumah menyebabkan beliau tidak dapat memberi wang saku yang banyak buat ibu. Mengharapkan wang suami RM200 sebulan diberi kepada ibunya. Mujur dikurniakan suami yang baik. Ibunya soerang ibu tunggal membesarkan anak seramai 5 orang dengan bekerja kilang.

Push factor yang kuat , beliau ingin sangat beri wang saku sendiri kepada ibunya menyebabkan beliau menceburkan diri dengan bisnes Shaklee.

Kali pertama  beliau berjaya memberi RM1000 buat ibunya. Bagaikan bayi kecil, ibunya menangis terharu. Sehingga kini, tidak pernah miss RM1000 sebulan.

Siapapun kita, apa saja background kita, andai kita berusaha pasti kita berjaya.
jangan hanya ingat doktor dan ahli farmasi je boleh berjaya dengan Shaklee.
Jangan hanya ingat orang yang awal masuk sahaja boleh berjaya.
Ini bukan sistem MLM yang pancing kepala.

Dengan Shaklee, siapa pun anda..anda boleh berjaya jika berusaha dan yakin boleh berjaya.

Semoga kisah inspirasi ini mampu inspirasi pada anda agar yakin dengan diri dan tidak mudah putus asa.
Pendapatan Anda Yang Tentukan

Jon sertai saya untuk menjadi insan sehebat Puan Yan dengan Shaklee.




PROMOSI NOVEMBER 2016

Promosi Gempak

Bulan ni...Shaklee sangat baik hati.
Agaknya nak sejukkan hati pengguna yang tengah bengang banyak sangat yang harga naik.

Bulan ni promosi luar biasa dimana :
BELI 3 PERCUMA 1
BELI 6 PERCUMA 1
BELI 2 DISKAUN 5%.

Antara produk yang terlibat bulan ni, memang awesome.

Kenapa saya kata awesome ???sebab produk ni banyak digunakan dalam set yang glemer gitu.


Alfalfa
Lecithin
Alfalfa
Nutriferon

Nutriferon
Jom baca Set apa yang sesuai untuk ganding produk-produk di atas:

1. Set Resdung- Alfalfa+ Nutriferon+ Vitamin C
2. Set Kurus Bajet- Alfalfa+ Lecithin
3. Set Otak- Lecithin+ Omega
4. Set Detoks- Alfalfa+ Herblax+ Peppermint mint+ DTX+ Vivix
5. Set Selsema/ demam- Nutriferon+ Vitamin C

Nampak tak...produk di atas nk boleh guna untuk pelbagai keadaan.
Sebab tu saya kata..produk Shaklee awesome..
Nak amik u tuk cantik..eh..eh..terkurus pulak..okla kan..

Ala ala bonus gitu..harga sekali tapi efek banyak kali.

Harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...