Selling Fast!!

Produk Ajaib Atasi Sembelit

Penangan Herblax dan Alfalfa

Semalam sebelum tidur, saya telan 4 biji HERBLAX.

Siangnya of cos la ALFALFA 10 biji konsisten.


Alfalfa

Herblax

Kalau bukan cuti sekolah, susah juga saya ni nak konsisten amik supplemen. Tapi kini tekad azam baru, demi kesihatan dan kecantikan..nak lebih disiplin.

Pagi ni..mak oi..kira-kira 9jam selepas ambil malam tadi..terus kena book toilet.
Rasa lega bila dapat membuang dengan jayanya.

Saya ni memang dari dulu ada masalah membuang. Tapi masa tu jahil, ingatkan kalau tak membuang banyak hari tu bagus. Konon semua makanan di serap jadi zat. Rupanya takkan kecuali kita ni baby yang menyusu la kan.

Tapi, sejak saya konsisten ambil 2 produk di atas, memang
1. Rasa perut sedikit kempis
2. Masalah membuang bukan lagi masalah
3. Jerawat  berkurangan
4. Rasa lega dan ringan badan

Tak percaya??? Anda cubalah dan konsisten. In sha Allah nampak perubahan.



Dua produk ni disyorkan untuk sesiapa yang ingin detoks. Detoks akan lebih berkesan jika mengikut meal plan yang disyorkan. Ramai mengakui penurunan berat badan lebih mudah, rasa bertenaga dan kulit lebih flawless.

Harga Retail: RM

Harga Diskaun Saya: RM  (Anda Jimat RM )


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





SET RAMADHAN

Ramadhan Lebih Bermakna Dengan Shaklee

Tahun ini sangat istimewa kerana Shaklee menawarkan SET RAMADHAN.
Set ini bertujuan agar kita dapat menjalani ibadah dengan lebih sempurna, lebih bertenaga dan lebih fokus.
Takde la istilah lemau, letih dan sket-sket bagi alasan puasa hingga boleh , menimbulkan fitnah pada agama.

Kalau dah jenis mudah letih, kena makan je..kalau tak lembik seharian..anda adalah orang yang sangat memerlukan SET RAMADHAN ini.

Apa yang ada dalam SET RAMADHAN?

1. Energizing Soy Protein (ESP)
2. Mealshakes ( promosi bulan Jun 2016)
3. Lecithin ( promosi bulan Jun 2016)
4. Performance Drink

Apa keistimewaan SET RAMADHAN ni?
Of cos:
1. Untuk elakkan keletihan sepanjang bulan Ramadhan.
2. Untuk kekal fokus dan bertenaga semasa bekerja dan belajar.
3. Membantu kanak-kanak bersemangat untuk berpuasa
4. Agar ibu menyusu tidak bimbang jika susu merosot.
5. Ibu hamil juga kekal bertenaga dan cukup nutrisi
6. Menu ringkas dan mudah jadi penyelamat jika terbangun lewat ketika sahur.


Boleh ADD ON produk lain mengikut keperluan.

Untuk individu yang ingin mengambil kesempatan bulan puasa ni, selain beribadah boleh juga turunkan berat badan kerana puasa salah satu kaedah untuk detoks, buang toksin-toksin yang banyak dalam badan kita.

Untuk turunkan berat badan, produk yang perlu ditambah adalah LECITHIN ( sudah ada dalam set ramadhan) dan ALFALFA. Saya tidak mengalakkan HERBLAX bulan puasa ni kerana bimbang jika individu yang banyak toksin akan mengalami rasa sakit perut ketika ingin membuang..

Jom kita tengok testimoni yang dah guna SET RAMADHAN untuk berpuasa.

Ibu Menyusu

Pengidap Gastrik

Puasa lebih bertenaga
Kalau anda rajin google, banyak lagi sharing pengguna SET RAMADHAN ini yang positif.
Jika anda inginkan puasa anda kali ini lebih berkualiti dari segi fizikal, saya syorkan SET RAMADHAN ini perlu ada dirumah anda.

Untuk penjimatan lebih, saya mengalu-alukan anda menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee dan nikmati pelbagai insentif yang disediakan.

Harga Retail: RM 422.68

Harga Diskaun Saya: RM 400 (Anda Jimat RM 22.68)


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Promosi Jun 2016

PROMOSI JUN 2016

Bulan ni Shaklee baik hati meneruskan promosi produk yang lalu dan ditukarkan  2 lagi produk dengan produk yang baru.

Apa yang menarik bulan ini ialah ada promosi MEALSHAKES.


Mealshake salah satu produk dalam SET RAMADHAN di mana ia bertujuan untuk bekalkan tenaga berpanjangan di bulan puasa terutama bagi kanak-kanak.

Mealshake memang sesuai untuk kanak-kanak kerana perisa vanilla. Anak saya pun suka Mealshake.

Berikut saya paparkan produk yang promosi bulan ini:
1. Mealshake
2. Lecithin
3. Vitalea for kids

Untuk ibu bapa yang baru nak ajar anak berpuasa, saya syorkan 2 produk yang anda perlu beri pada anak anda semasa sahur ialah 
1. MEALSHAKE
2. VITALEA


Vitalea for kids adalah multivitamin perisa anggur yg hanya perlu dikunyah tetapi membekalkan vitamin dan mineral. Jika anak anda tidak gemarkan sayur, dua produk ini sangat sesuai untuk melengkapkan nutrisi anak anda apatah lagi dibulan puasa.

LECITHIN


Lecithin pulak kelebihan dia membantu individu yang nak ambil kesempatan untuk turunkan berat badan di bulan puasa ini.

Dengan pengawalan makanan di tambah pengambilan LECITHIN, in sha Allah berat ideal menanti anda dan hari raya kali ini pasti anda tampil lebih bergaya.

Disamping berfungsi mengemulsifikan lemak dalam badan, lecithin juga bagus untuk daya ingatan. Memandangkan bulan puasa, ramai yang mungkin keletihan dan lain-lain hingga menjejaskan fokus pada kerjaya atau pembelajaran, lecithin akan membantu untuk anda kekal fokus.

Jadi, berbaloi sangat promosi bulan ini untuk anda yang ingin berpuasa dengan sempurna dan kekal kurus dan fokus.
Shaklee juga tidak melupakan anak-anak anda yang masih baru belajar untuk berpuasa.

Apa tunggu lagi, cepat hubungi saya untuk segera dapatkan produk dengan harga promosi.
Anda akan menikmati lebih penjimatan sekiranya anda mendaftar leahlian dengan saya.
Untuk keterangan lanjut, sila hubungi saya ok.

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





SET RESDUNG

Resdung @ sinus

Kalau sebut ja resdung, semua orang tahu dan hampir semua orang ada masalah resdung.

Apa tanda-tanda kita ada resdung?
1. Kerap bersin
2. Alah habuk
3. Alergik makanan tertentu seperti seafood, kalau makan ja habis gatal2 atau naik jerawat.
4. Jerawat
5. Gatal-gatal di kerongkong, hidung dan kemaluan.

Bahaya ke resdung?

Bahaya la sebab salah satunya tak selesa dan boleh buat kita hilang keyakinan diri.
Nikmat hidup pun kurang sebab tak boleh makan sebarang dan kena cerewet memanjang.

Kalau tak jaga, silap haribulan boleh rompong hidung orang tua2 kata. 
So, kenala rawat..jangan biar lama-lama apatah lagi jika wanita.

Camana nak rawat?

Banyak petua nak rawat resdung, tapi kadang-kadang leceh.
Pernah buat yang perasap, yang bubuh dalam hidung sampai perit rasa..yang guna buluh dll..tapi dok macam tu juga.

Haa.. kat sini saya nak share satu SET RESDUNG yang tak payah perasap , tak pedihkan muka dan hidung dan boleh diambil sesiapa sahaja iaitu 

2. VITAMIN C



VITAMIN C
Alfalfa
 Jom kita tengok apa kata pengguba SET RESDUNG ni:
Testimoni 1

Testimoni 2
Anda digalakkan untuk ADD ON:
1. B-Kompleks
2. Nutriferon

Harga Retail: RM

Harga Diskaun Saya: RM  (Anda Jimat RM )


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...