Petua Awet Muda

Petua Awek Muda
Gambar Hiasan: Petua Awek Muda

Petua Awet Muda


1 : Sejurus bangun pagi,sebelum mandi dan gosok gigi, amalkan petua ini. Urutkan wajah kalian tu dgn air dari bawah dagu hingga ke atas dahi diiringi selawat nabi 3 kali. Amalkan setiap hari urutan ini.

2 : Sejurus bangun pagi,sebelum mandi dan gosok gigi, minum air dan biarkan ia di dalam mulut selama 10 saat dan sambil itu selawat 3 kali. Kemudian, baru diteguk. Air Liur ada enzim yang boleh jadi ubat.

3 : Amalkan memotong kuku atau rambut pada hari-hari yg baik iaitu Isnin, Khamis dan Jumaat. Selain itu, amalkan menanam kuku/rambut yang dipotong atau gugur.

4 : Semasa berdandan di waktu pagi baca selawat Nabi di kedua tapak tangan dan raupkan ke muka berserta niat dalam hati supaya di indahkan wajah seperti Nabi Yusuf. Amalkan setiap pagi.

5 : Untuk melihat wajah kita agak muda daripada umur kita, amalkanlah petua ini dengan jujur dan ikhlas. Senang sahaja, pertama, setiap kali selepas solat subuh bacalah surah yusuff, kemudian minum air suam sebanyak tiga teguk sahaja. Wajah kalian akan kelihatan muda daripada umur sebenar kalian.

6 : Hafalkan ayat 35 ~38 surah Al-Waqiah. Bacalah dalam hati setiap kali mandi untuk curahan pertama, mulakan dari kepala.

7 : Amalkan bangun pagi dan mandi embun. Usap embun dari hujung daun pada wajah, rambut dan kulit badan. Khasiat air embun amat banyak. Wajah kalian akan berseri dan tubuh badan menjadi sihat serta awet muda.

8 : Amalkan mandi air telaga sulung iaitu air telaga yang diambil pada waktu pagi sebelum ada orang lain mengambilnya terlebih dahulu daripada kita. Mandilah sebelum air telaga itu ditimba orang. InsyaAllah wajah akan berseri dan badan sentiasa ramping.

9: Muka kita biasanya akan berminyak selepas bangun dari tidur. Inilah masanya untuk mengamalkan urutan wajah. Gunakan jari telunjuk kedua-dua belah tangan dan di letakkan di bawah mulut (dagu). Pusingkan jari kalian ke pipi, pipi ke hidung dan seterusnya ke bahagian dahi. Lakukan setiap pagi di susuli dengan meminum air suam sebelum mengambil sarapan pagi. Perlu diingat, jangan sesekali mengurut wajah kalian dari atas ke bawah kerana ia akan mempercepatkan proses kedutan.

Kalau nak tambah lagi, makan makanan yang berkhasiat untuk kulit muka.Malas atau kadang2 tak berdisiplin? Kami ada solusinya. Nak tahu apa dia..sila klik link berikut:




Berminat? Hubungi saya segera :

Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat

Shaklee di Penang Star Walk

PENANG STAR WALK


Berminat? Hubungi saya segera.

Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat

Set Bajet Kulit Cantik

SET BAJET UNTUK KULIT


Untuk anda yang mencari set bajet untuk kulit, disini saya tunjukkan beberapa produk yang boleh menjadikan kulit anda awesome jika anda konsisten.Dengan harga yang rendah dan boleh diguna seisi rumah, selain mendapat kulit yang cantik banyak lagi kebaikan lain dari supplemen ini.



1. ESP
  • melambatkan kesan penuaan- asid amino dalamnya penting utk membina otot, kuku, rambut, darah, kulit dll.
  • kaya dengan isoflavones bersamaan fungsi dgn hormon wanita.
  • mengurangkan kedutan 
  • mengurangkan kesan parut
  • mengembalikan radian kulit
  • membaiki pigmentasi
2. VITAMIN C
  • merangsang membentuk kolagen
  • mengelakkan kulit kering dan kasar
  • mencerahkan kulit
  • meningkatkan sistem imun
  • melambatkan penuaan
3. B KOMPLEKS

  • meredakan stress
  • menukar makanan kpd bentuk tenaga
  • mencegah anemia
  • membantu pembinaan sel-sel baru

4. VITAMIN E

  • anti penuaan
  • anti oksidan yg kuat
  • membaiki parut

Produk tambahan untuk kulit:

  • Collagen
  • Carotomax
  • Alfalfa/ herblax - detoks
  • Vivix

Bulan ni ada promosi pembelian ESP


Beli 7 dengan harga 6



Beli 2 diskaun 5%



TESTIMONI



Testimoni 1


Testimoni 2


Harga Retail: RM 445.25 satu set.


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 Sabah/Sarawak).

Berminat? Hubungi saya segera :

Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat



Rahsia Penjagaan Wanita

Rahsia Penjagaan Wanita

Jadi wanita ni banyak hal kena jaga. Orang cakap complicated sket, tapi kena amik tau la sebab nak pakai lama kan badan kita ni. Antara masalah yang kerap di alami oleh wanita terutama yang dah beranak pinak ni:

1. Kentut vagina 
Selama  ni ingat punggung ja kentut, rupanya vagina pun boleh kentut juga..tu maknanya dah loose la tu..

2. Keputihan 
 Ini disebabkan pemakanan dan tindakan bakteria.

3. Longgar
Terutama selepas bersalin, standard la kan..tapi takkan nak biar longgar sampai bila2..kena la wat sesuatu.

4. Senggugut

Banyak lagi la..takkan ampa tak tau kan.dah nama wanita.

So, kena pulak anda ni jenis yang tak suka jamu..lagi la payah.Kadang-kadang jamu ni pun kita tak tau dos dia cukup tak atau jamu ni diluluskan tak oleh kementerian kesihatan sbb banyak dah kes jamu ni dia guna bahan kimia bahaya..dia buh nama jamu tp sebenarnya bukan jamu. Jadi, silalah berhati-hati.

Jangan risau, dengan Shaklee semua masalah di atas ada penawarnya iaitu ALFALFA.


Antara kebaikan Alfalfa ni:



TESTIMONI


Testimoni Alfalfa

Testimoni Keputihan

Testimoni Grip

Nak tahu lebih lanjut berkenaan ALFALFA ni, boleh klik link berikut:


Takkan nak baca testimoni ja..cuba la sendiri baru tau kesannya. In Sha Allah jika konsisten, anda takkan menyesal sebab banyak kebaikan ALFALFA ni..seisi rumah boleh guna..tak rugi. Saya dulu bermula dengan botol kecil, sekarang terus beli botol besar..heehhehe. Kalau nak dapat harga istimewa boleh hubungi saya.

Harga Retail: RM56.98 (330 tab), RM103.35 (700 tab)

*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).

Berminat? Hubungi saya segera :
Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat

Rawatan Untuk Kulit Bermasalah dengan Shaklee

Jom Rawat Kulit Dengan Shaklee

Sebelum ni pun pernah saya tulis berkenaan kulit sebab inilah permulaan saya terjebak dengan Shaklee. JSaya joinShaklee sebab produk bukan sebab nak bisnes pun. tak pikir komisen bagai.

Saya antara jutaan manusia yang bermasalah kulit sejak remaja. Pelbagai produk dah cuba dari murah sampai ke mahal..antara jenama mahal yang saya pernah guna SK11, dematologica, kose, produk dr kulit dll..tapi ada satu produk tempatan tu telah merosakkan muka saya ( ada bahan hydroquinone dll).Masa tu mana pikir bahan kimia terlarang ka tidak, asalkan dapat jadi putih, cantik, mulus dll. Bila saya berhenti pakai, terus muka saya jadi kusam. Kalau letak tangan sebelah muka, tangan saya lebih cerah..kesannya sampai sekarang muka kusam masih ada cuma tidakla seteruk dulu. Saya menyesal sangat.

Sekarang Alhamdulillah sejak berkenalan dengan Shaklee, saya dah mula jatuh cinta dan akan terus setia dengan Shaklee. kenapa..sebab saya amat yakin dengan produk ni. 

Disini, bagi anda yang ada masalah kulit. Mula-mula sekali anda perlu detox dulu badan anda. Kalau toksin banyak, amik supplement pun tak lut..takda kesan.

1. Proses detoksifikasi.

Untuk detoks, produk yang sesuai ialah:

A. Herblax ( detoks usus)
RM55.65


2. Alfalfa (detoks darah). 
RM56.98 (S) / RM103,35 (L)


Anda boleh pilih salah satu. Saya pilih Herblax sbb pada mulanya saya mmg susah membuang. Tapi sekarang saya tambah alfalfa untuk melengkapkan proses detoksifikasi saya. Alfalfa saya ambil setiap hari manakala Herblax ikut keadaan. Jika tak membuang atau makan makanan yang banyak berlemak, saya akan ambil herblax.

2. Set Rawatan Dalaman.

Kecantikan luaran kan bermula dari dalam. Kalau tak da bajet cukup, fokus pada set untuk dalaman dulu. So, apa yang saya ambil dulu dan sekarang?

A. Set Asas

1. Vitamin C
RM 98.05


2. Vitamin E
RM157.94

3. B Kompleks
RM56.98

B. Set Tambahan untuk dalaman

Set tambahan ini untuk menambahkan lagi kecantikan kulit disamping mempercepatkan kulit menjadi vogue. Saya telah tambah ESP. Kesan bukan hanya nampak pada muka, juga tapak kaki sudah tidak merekah seteruk dulu lagi.

1. ESP
RM159.00
2. GLA ( bagi masalah jerawat ketika haid)
RM 96.73
3. Collagen
RM315.88
4. Carotomax
RM78.44

C. Set Luaran

Set luaran ni maksudnya produk yang mencuci muka kita secara luaran. Dalam shaklee ada dua set iaitu
1. Nutriwhite- untuk yang tinggal parut dan bukan kategori jerawat kronik.
     Saya guna produk dalaman dulu baru beli produk luaran ni sebab tak cukup bajet. Produk luaran ni pun beli berperingkat. Tapi alhamdulillah, sangat puas hati.

2. Enfuselle- terbahagi kepada dua set
a. normal - kulit berminyak


b. kulit kering

TESTIMONI



Testimoni Vitamin C



Selamat mencuba. Mata dah ngantuk..nanti saya update lagi. Andai anda berminat, boleh hubungi saya untuk saya membantu anda mengikut bajet disamping harga istimewa.

*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).

Berminat? Hubungi saya segera :
Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat

Cara Atasi Masalah Keguguran Rambut dengan Shaklee

Elakkan Keguguran Rambut dengan Shaklee

Harini saya nak pegi HQ Shaklee, nak beli syampoo Prosantee. Baru teringat belum tulis artikel pasal rambut gugur pun lagi. Meh sini saya share pasai pa saya nk pakai set syampoo Prosantee ni.

Saya memang mengalami masalah keguguran rambut..lama dah..dan selama itu juga saya mmg mencari produk yg sesuai utk atasi..sampai la saya berkenalan dengan Shaklee baru tau Shaklee ada keluarkan syampoo sendiri.

Shaklee ni dia sangat menjaga mutu produk dia jadi bahan dalam produk dia bukan bahan kimia terlarang..produk dia based on organik selaras dengan motto dia..always safe..always efficient and always green.

Apa bestnya syampoo Prosantee ni.

Dalam rangkaian penjagaan rambut Prosante ni sebenarnya ada dua jenis shampoo iaitu Purifying Shampoo dan juga Revitalizing Shampoo. Yang Purifying tu sesuai untuk mereka yang mempunyai rambut berminyak. Revitalizing tu pulak untuk rambut kering. saya memang sukakan yang jenis Revitalizing ni, sebab ia tak mengeringkan rambut. Kalau Purifying mungkin tak berapa sesuai dengan saya memandangkan ia sesuai jika mempunyai rambut yang berminyak.
Purifying Syampoo
Revitilizing Syampoo
Bila dah pakai shampoo kenalah gandingkan dengan perapi pula. Perapi ni pun ada dua jenis iaitu Lightweight conditioner dan juga Replenishing Conditioner. Baunya harum, bila pakai ni rasa segar je rambut fresh tanpa bau yang tidak menyenangkan. Perapi pun penting juga tau..kalau korang guna shampoo pastikan ganding bersama kawannya iaitu mana-mana perapi barulah rambut tak kusut, senang diurus. Dan juga shampoo ni boleh dipakai setiap hari. 
Replenising Conditioner
Lightweight Conditioner
Rambut ni kan mahkota bagi perempuan dan sebenarnya utk lelaki juga..takkan nak orang panggil awak pakcik kot sedangkan usia baru 20 tahun..malu meh..Yang perempuan bertudung pulak jangan rasa selamat sangat pakai tudung sbb awak bukan bertudung 24jam..jangan sampai bila buka je tudung, alamak aii..dah la bau hapak, kelumumur lagi..dan mcm2 la..so jaga imej kita ok..

Kandungan Bahan Revitilizing Shampoo

Kebanyakan shampoo boleh mendatangkan masalah pada rambut dan kulit kepala, bukan menyihatkannya kerana kandungan bahan kimianya. Rambut kita ni ada minyak semulajadi yang memang diperlukan. Dengan memilih shampoo yang salah anda akan kehilangan minyak semulajadi ni dan lama kelamaan boleh menyebabkan keguguran rambut yang kronik. Ini kerana kekuatan rambut telah tiada. Takut pulak kan, nak bagi rambut wangi dan terjaga dapat pula penyakit.

Kelebihan Revitizing Shampoo ni adalah ia takkan mengeringkan rambut kita walau dicuci setiap hari. Revitilizing Shampoo ni boleh menyihatkan kutikel rambut dan membuatkan rambut jadi lembut.

Revitilizing Shampoo ni juga adalah PH Balance. Apakah PH Balance ni? Maknanya ia tidaklah terlebih berasid dan tidak juga terlebih beralkali. sabun mandi pun ada yang PH balance ni. Maknanya takkan mengeringkan kulit kita.

Revitilizing Shampoo dan Purifying Shampoo Tidak Mengandungi SLS dan SLES.

Ramai ambil maklum pasal kandungan SLS, SLES ni terutamanya. Tapi kena faham betul-betul, ejaannya boleh buat korang keliru. JANGAN AMBIL SLS (Sodium Laureth Sulfate) dan SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate). TAPI BOLEH AMBIL Sodium Lauryl Sulfoacetate. Nampak macam sama tapi tidak serupa ye. Beza sangat antara keduanya ni.

Apa bahayanya SLS ni. Ia seringkali dikatakan boleh menyebabkan kanser pada manusia. Kerana ia adalah bahan pencuci yang berasaskan bahan kimia yang biasa kita jumpa dalam mana-mana bahan pencuci seperti sabun atau shampoo. Susah nak jumpa sabun atau shampoo yang tiada bahan ini melainkan ia organik. Kebiasaannya ia digunakan untuk membolehkan sesuatu produk tu menghasilkan buih yang banyak. Dan berita baik  adalah shampoo prosante shaklee ni TIADA SLS.

Rangkaian shampoo prosante revitalizing dan purifying ni tiada bahan SLS tetapi mengandungi SODIUM LAURYL SULFOACETATE yang selamat digunakan. Kerana bahan ini dihasilkan dari minyak kelapa dan kelapa sawit. Haa tak takut nak guna kan, bahan semulajadi ni. Tiada bahan kimia ye. Ia juga tidak akan mengeringkan kulit korang. Yelah kalau nak pilih syampu pun mestilah pilih yang selamat ye bukan nak kira yang murah je kan. Dan rangkaian shampoo dan perapi prosante ni bukanlah mahal pun. Berbaloi dengan selamat dan berkesan seperti tagline Shaklee.

TESTIMONI

Berminat? Hubungi saya segera :
Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat

Jom Tambah Pendapatan Dengan Shaklee

Jom Tambah Pendapatan

Bila dengar perkataan tambah pendapatan, semua orang nak..tapi bila bagitau kena buat itu ini..terus tak mau. ingat kita ni dok kat syurga ka npa ak dapat sesuatu yang indah dengan percuma? nak masuk syurga pun kena banyak beramal di dunia ni tau..kena berkorban dll..inikan dok kat dunia yang serba serbi tak percuma. mujuq Allah tak caj udara..klu tak utk orang yang malas ni, pakat mati awal sbb malas nak cari duit nak bayar udara. 
( Allah Maha Penyayang walaupun pada hambanya yang malas cuma Allah tak suka orang yang malas.)

Kawan-kawan..

saya dulu join Shaklee sebab produknya..tak terpikiaq pun nak cari duit lebih dengan Shaklee..tapi bila tgk dengan Shaklee kita boleh buat banyak kebaikan, dari sekadar nak pakai produk, saya sedang berusaha untuk membantu kawan-kawan termasuk diri saya dengan :

1. menjaga kesihatan dengan produk yang selamat
2. menjana pendapatan pasif
3. mendapat pahala apabila kita membantu insan-insan sembuh dari masalah kesihatan
4. mendapat pahala dengan membantu insan keluar dari masalah keewangan

Macamana nak jana pendapatan melalui Shaklee?

1. mesti kena daftar keahlian dulu. 

Ada banyak cara untuk jadi ahli Shaklee samada secara berbayar atau percuma (ini cara saya.)

a. Kalau berbayar.

Anda cuma perlu bayar keahlian sebanyak RM68.90 dan akan diberi satu beg berisi buku panduan, buku polisi, borang-borang, manual dll yang dipanggil oppurtunity kit. 

Bila anda sudah aktif, anda akan diberi password dan Id utk log in ke www.shaklee2u.com. Dalam website ni anda akan boleh membeli secara online sendiri, mendaftar keahlian, melihat jadual aktiviti anjuran Shaklee, promosi bulanan dll.

b. Percuma keahlian

Anda perlu membeli sebanyak 200uv untuk mendapat keahlian secara percuma. Hello..RM 68.90 tu pun banyak tau.. boleh beli alfalfa, carotomax dll dengan harga tu. Since saya ni sayang duit, saya pilih join ahli dengan percuma. 

Apa yang perlu saya buat ialah mencari pelanggan yang ingin membeli produk Shaklee. jadi bila dikumpul belian dari pelanggan termasuk belian saya, dapatlah 200uv ( lebih kurang RM600 lebih). So, saya dapat jadi ahli dan dapat barang.

2. Pemasaran/ Iklan

Dah nama pun nak buat bisnes, pertama sekali kena war-warkan pada orang sekeliling yang kita adalah Shaklee Distributor ( pengedar Shaklee). Mulakan dengan orang yang terdekat. Kalau orang tak tahu kita ni buat bisnes apa, mcmana diorang nak bantu dan beli produk dari kita kan..

Malu arr nak war-warkan keahlian ni..malu ye..duit nak? klu duit nak..malu tu buang jauh2..bila kita susah ada sapa tolong ? tak dak sapa la..yang akan tolong kita adalah diri kita sendiri. kalau baloq liat ( pemalas nak mampuih)..jangan dok mimpi berangan nak duit banyak..saya pun tak dapat nak tolong orang yang malas ni sebab bagi la idea banyak mana pun takkan berhasil.

Banyak kaedah nak iklankan diri ni..paling mudah facebook. dari hari-hari hangpa dok update status ntahapa2 yang tak da untung melainkan sia2 semata2..baik hangpa iklankan diri hangpa ( sebagai pengedar Shaklee, produk2 Shaklee, promosi dll). Mula2 memang rasa mcm segan.. tapi lama2 ok la..oo..  dok update status teringin nak laki/wanita baik,hensem dll tak malu pulak..hmmm

3. Kelas Ilmu

Nak jual produk kena ada ilmu. Karang orang tanya psl satu2 produk, nak ckp apa klu tak tahu..jgn jujur tak tentu hala..jadi apa2 hal..kena study..bukan mcm study nak amik SPM..atleast kita tahu psl produk kita nak jual..kata bisnes..so bisnes la betul2.

Nak dapatkan ilmu ni, kena la join kelas yang dianjurkan. Kadang-kadang tak sempat sbb sangat busy..anda boleh tanya upline anda dan juga paling mudah mr google..habaq la nak tanya pa..semua ada..cuma nak ke tak nak ..itu ja.

4. Hubungan dengan Tuhan

Ini yang paling utama. Kita berusaha bagai nak rak..siang malam tak tido tapi hubungan kita dengan Allah zero, minta maaf...kita takkan senang dan berjaya. Jadi..tolong jaga hubungan dengan Allah..in sha Allah semua akan bergerak ikut perancangan Allah sbb Allah asebaik-baik perancang. Kita hanya mampu berusaha. Antara amalan yang wajib anda lakukan jika ingin keberkatan rezeki:

      a. Solat di awal waktu
      b. Solat tahajud setiap awal pagi
      c. Solat Dhuha setiap hari.
      d. Amalkan surah Waqiah
      e. Amalkan al-mathurat pagi dan petang
      f. Banyakkan sedekah.

Sedekah ni jangan tunggu kaya baru nak sedekah..tapi sedekah lah in sha Allah ko akan kaya. Sedekah ni banyak cara, tak semestinya dengan duit. boleh jadi dengan senyuman, pertolongan dll..yg penting ikhlas.. Allah tu Maha Penyayang, Maha Adil..Dia pasti nampak kesungguhan kita nak perbaiki hidup..cuma kita je zalim dengan diri kita..tak nak berusaha..nak mudah ja..klu boleh syurga pun nak masuk tanpa beramal..

Bila dah jadi ahli Shaklee..apa jenis pendapatan yang akan anda dapat?

1. Bonus point (uv)

Bagi setiap pembelian, setiap produk ada uv masing-masing. Bonus point diberi berdasarkan point terkumpul secara bulanan. Minimum adalah 150 uv. Sila rujuk jadual di bawah untuk mengetahui bonus diperolehi melalui point terkumpul.

Bonus Point

2. Keuntungan Runcit

Bila dah jadi ahli Shaklee, otomatik dapat beli harga ahli iaitu kira-kira 8-25% (bergantung kepada produk) lebih murah. Dari situ, anda boleh jana income dengan menjual harga runcit kepada pelanggan anda.

3. Leadership Bonus

Kadang-kadang bila dah lama join Shaklee, ada kawan2 berminat nak join melalui kita, so, bila mencapai tahap tertentu anda layak mendapat bonus leadership.

Lagi satu, sekarang ni masih berlangsung program YES, elok sangat bagi yang nak menambahkan pendapatan join program ni. Sila rujuk artikel ini berkaitan YES program.

Banyak lagi sebenarnya kebaikan dan peluang yang anda dapat bila join Shaklee, nak tahu lebih lanjut hubungi saya na.. cukup la kot utk arini membebel..

Berminat? Hubungi saya segera :
Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat

Peluang Menambah Pendapatan

Leadership Development Program (LDL)

Natang pa plak ni? Haaa... ni adalah program baru anjuran Shaklee untuk membantu anda yang ingin

1. menambahkan pendapatan
2. meningkatkan keselesaan hidup
3. membantu orang ramai untuk turut sama menambah pendapatan
4. peluang hidup lebih sihat dan lebih kaya inshaAllah

Individu yang akan incharge program ni bukan calang-calang orangnya. Mereka terdiri dari masters, leaders dan pihak pengurusan Shaklee sendiri yang of cos banyak ilmu pengetahuan dalam:

1. bisnes
2. cara untuk join dan berjaya dalam bisnes
3. produk Shaklee

paling penting program ini adalah PERCUMA. Hangpa nak masuk kelas Dr Azizan cuba teka brapa kena bayaq? Tak main la RM100..yg free mmg ada tp tu mukadimah ja..ni betul2 punya..sbb Shaklee nak bantu anda untuk lebih kenal produk Shaklee supaya anda sedar yang produk Shaklee dapat membantu memberi kesihatan yang baik disamping menjana pendapatan. 2 in 1 duit pun dapat, sihat pun dapat yang penting usaha dan konsisten. 

Bagi yang rasa dia nak ubah diri dan pendapatan, boleh hubungi saya. Saya akan daftarkan anda ke program ini sebelum tarikh tutup. Cepat na..lagi lambat buat keputusan lagi lambat anda dengan kejayaan.

Berminat? Hubungi saya segera :
Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat

Promosi dengan Pembelian Pakej YES

Promosi 5% dengan Pakej YES


Dengan pembelian setiap pembelian mana-mana pakej YES anda layak mendapat diskaun sebanyak 5% dari harga sebenar. 

Kalau selalu setiap bulan, promosi 5% hanya untuk pembelian dua produk yang sama sedangkan kita nak beli hanya satu produk dari jenis yang berbeza. Jadi, set Yes pakej ni adalah solusi untuk anda.

Antara 4 pakej dalam set YES
1. Set hamil
2. Set Pantang
3. Set Vivix
4. Set Wellness

Kelebihan beli set YES ni selain dari 5% diskaun ialah
1. Anda masih layak dapat point sebanyak 150uv walaupun anda bayar dengan harga jauh lebih murah.
2. Jika anda tambah sebanyak 50uv shj lagi, anda layak mendapat keahlian secara percuma.

150uv tu apa? Itu adalah point pembelian dimana anda layak mendapat cash rebate atas pembelian anda. Jika anda mempunyai 150uvm anda layak me dapat 5% cash back yg akan di bank in ke akaun anda jika anda seorang ahli.
So, apa tunggu lagi, meh daftar keahlian dengan saya.
Saya akan terang dgn lebih lanjut apa yang anda perlu tahu.


Sila klik link ini untuk tahu apa sebenarnya Vita Lea ni.

Berminat? Hubungi saya segera :
Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat

Promosi September : Vita-Lea For Kids

Vita Lea For Kids

Promosi September 2015

Kanak-kanak yang sedang membesar perlu dibekalkan nutrisi mencukupi untuk kekal aktif dan sihat. Justeru itu, Shaklee kini menawarkan kepada ibu bapa yang prihatin dengan anak kesayangan supplemen yang sangat essential utk kanak-kanak. 



Harga Retail: RM117.66 

*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).

Berminat? Hubungi saya segera :
Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat


Promosi Bulan September : ESP

Promosi ESP kini kembali!!!

ESP Kegemaranku

Buat anda pengemar ESP atau yang sayangkan diri sendiri..ada berita baik nak habaq mai..Shaklee bagi tawaran harga runtuh. Sila rujuk poster di bawah. Selalu dok beli harga runcit RM 159.00..bulan ni dapat lagi murah daripada tu. 

Kalau nak murah lagi boleh beli yang promosi  beli 7 dengan harga 6 @ beli 6 dapat free 1. Beli banyak-banyak boleh buat stok. Ntah bila lagi nak jumpa promosi lagu ni. Rugi hangpa tak grab. Kalau tak berapa nak faham..jangan risau PM ja saya di nombor tertera di bawah..saya sudi membantu. 

Beli 2 diskaun 5%

Promosi beli 7 dengan harga 6.

Harga Retail: RM159.00

*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).

Berminat? Hubungi saya segera :
Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...